Kontorsvaror

Kontorsvaror

VTS  -  Vänligt - Tryggt - Säkert

Idag kan vi erbjuda ett komplett sortiment av kontors och förbrukningsvaror och med ett sortiment på över 10 000 produkter så känner vi att vi kan vara en mycket bra och bred leverantör till företag. Ett stort sortiment av varor till bra priser betyder mycket men vi nöjer oss inte med det.


Vi  har alltid lovat hög service och det överger vi aldrig

För att man som kund skall trivas och vara nöjd så håller vi alltid en hög servicenivå, det kan vara allt från att ordna leverans direkt till att leta fram en viss speciell vara som vår kund önskar. Vi sätter högt värde på vår service även om det ibland känns som att vi slår knut på oss själva för att hjälpa kunden i den situation som den befinner sig i.

 

Om ni inte hittar det ni söker, ring eller maila oss.

Vår prispolitik


Vi har en enkel filosofi, om vi har en kund som förbrukar mycket av en vara och därmed även har ett lågt pris så får även våra andra kunder dra nytta av samma låga pris, även om man inte är en storförbrukare.

 

På detta sätt har våra kunder nytta av varandra pris-mässigt på produkter som man annars kanske skulle betala ett högre pris för.

 

M a o så har våra kunder i stort sett samma pris på produkterna även om man inte handlar så mycket eller ofta i  vår butik.

Kontakta oss

 VTS Kontor AB

 Värmdövägen 740,

 132 35 Saltsjö-Boo

Copyright VTS 2016